Nova Juveler

Där erfarenhet, kunskap och passion gör skillnaden

Utsökta diamantringar i Stockholm

Dinova Juveler erbjuder unika valmöjligheter när du letar diamantringar

Dinova Juveler erbjuder ett brett utbud av diamantringar i Stockholm. Vi är ett grossistföretag som säljer direkt till konsumenten och vi är specialister på diamanter och andra ädelstenar. Med lång erfarenhet inom branschen och ett stort kunnande hjälper vi dig att hitta det du söker, oavsett om det är för vardagsbruk eller speciella tillfällen. Våra produkter håller högsta kvalitet, och vi har något för alla plånböcker, stora som små. Traditionellt och stilrent eller modernt och exklusivt. Hos oss finns smycken för alla smaker.


Kunskap

Vi har mer än 100 års samlad erfarenhet av diamantbranschen i Antwerpen, diamanternas huvudstad, där ca 80-90% av all världens diamanter passerar. Den expertisen kan du som kund alltid dra nytta av genom att låta oss guida dig rätt i valen av smycken. Rätt smycke kan vara en stor investering, och vi ser till att du får exakt vad som passar dig bäst. Använd också gärna vår expertis för att värdera smycken som du redan har.


Kvalitet

Ett tydligt kvalitetstänkande genomsyrar hela vår verksamhet. Oavsett om du är ute efter smycken för vardagsbruk eller förlovning, håller alla våra produkter högsta kvalitet. Vi har möjlighet att erbjuda unika objekt, specialtillverkade efter dina önskemål som kund. Från material och produktion till försäljning och kundservice, är kvalitet vårt ledord.


Service

När du kommer till Dinova Juveler kan du alltid lita på att du blir bemött med personlig och engagerad service. Vi brinner för att hitta rätt smycken för rätt personer, och inget gör oss gladare än lyckan i våra kunders ögon när de hittar precis rätt diamantringar. Behöver du hjälp med anpassning av storlek eller reparationer sköter vi hela proceduren. Välkommen in!